Πρόγραμμα ΕΣΠΑ
Πρόγραμμα ΕΣΠΑ
5ο χλμ. Λάρισας - Αμπελώνα | Τηλ. 2410 593 888 & 6972 329 219 | info@asteras-events.gr
9.00 - 14.00 & 17.00 - 21.00
Call Us

Αίθουσα “Έρως”

Σύμφωνα με τη μυθολογία ο Έρωτας, γιος της Αφροδίτης και του Ουρανού ήταν ο φτερωτός θεός της αγάπης. Όταν χτυπούσε με τα βέλη του δύο ανθρώπους εκείνοι ερωτεύονταν παράφορα. Μια ονειρεμένη αίθουσα, πανέμορφη σαν την Αφροδίτη και τον ουρανό μαζί! Για το μεγαλύτερο γεγονός της ζωής σας! Η αίθουσα “ΕΡΩΣ” είναι χωρητικότητας 700 ατόμων. Κατάλληλα διαμορφωμένη ώστε να υπάρχει αμφιθεατρική οπτική της αίθουσας.

Αίθουσα “Καλλιστώ” 

Στην Ελληνική μυθολογία η Καλλιστώ ήταν νύμφη που συνόδευε τη θεά Άρτεμη. Το όνομα της προέρχεται από την Ελληνική λέξη Καλλίστη, που σημαίνει η ομορφότερη. Σας προσφέρουμε την ομορφότερη αίθουσα χωρητικότητας 400 ατόμων, διαμορφωμένη με τον καλύτερο τρόπο για την πιο ευχάριστη και αξέχαστη εκδήλωσή σας!

Αίθουσα “Έναστρον” 

Κάτω από τ’ άστρα τ’ ουρανού και μέσα στο ειδυλλιακό περιβάλλον του Αστέρα ένας πραγματικά λαμπερός χώρος που θα σας κάνει να λάμπετε ακόμη περισσότερο την ημέρα του γάμου σας, γιατί σας αξίζει! Ένα εκπληκτικό περιβάλλον που τονώνει τη διάθεση και ανεβάζει το κέφι. Ειδικά διαμορφωμένος χώρος για θερινές εκδηλώσεις χωρητικότητας 900 ατόμων.